torsdag 13 oktober 2011

Racer anno 2012!

Ja då va d bestämt... racern som ja skall grensla 2012 blir "trumvirvel" ;) Specialized Venge Pro!

Cykeln är Specializeds nya Aero cykel... den borde va snabb, den va iaf tillräckligt vass för att vinna VM i Köpenhamn! Med denna hoj hoppas jag att ja kommer stå högst upp på pallen på Kvänumsmästerskapen nästa år...Sveriges kanske mest prestigefyllda tävling;) Så se upp Tommy, Johannes Jansberger å alla  ni andra... i spurten så flyger ja förbi er! (d är va ja drömmer om iaf)

Cykeln har givetvis en Carbon ram å gaffel... utrustningen kommer från Shimano å är en blandning av Dura-Ace å Ultegra, Styre sadel styrstam å dyligt är från Specialized. Hjulen kommer från Roval å har 45mm höga alu/carbon fälgar.

Så nästa år hoppas ja att ja flyger fram över vägarna! Kommer iaf inte kunna skylla på matrialet om ja inte gör d:)

Slutligen varför valde ja denna hoj å inte nån av dem andra ja kikat på?

Jo är man pryltokig så vill man prova d senast å ballaste... enligt mej så är Venge d just nu ballaste på marknaden.. inte lättast inte styvast inte mest aerodynamsik inte mest komfortabel... men helt säkert den bästa blandningen utav alla dessa egenskaper, å så är den ju så sjukt ball:) Så nu går ja å väntar på våren innan vintern ens har börjat på riktigt! 

Laters!

ps. Glöm nu Korpmatchen som va på tv i Tisdags, på Lörda är d dags för riktig fotboll...
 Liverpool vs Scum United på Anfield... avspark 13:45.

When you walk through a storm hold your head up high...

YNWA!

3 kommentarer:

  1. Den har tillåtelse att visa sig ute i Öglunda. :)

    SvaraRadera
  2. Haaahaa, ska nog spurta ifrån dig med min Roubaix!! Men jag har ju provkört Vengen å kan ju konstatera att du inte gör det lätt för mig ;-)

    SvaraRadera